Кращі традиції японської кухні вже давно стали надбанням не лише Країни вранішнього сонця, але й українських ресторанів. Найбільшою популярністю в Одесі користуються суші та роли. Це недивно, адже до складу таких блюд входять звичні для європейської території інгредієнти: рис і морепродукти. Велика варіативність їх поєднань з додаванням інших продуктів дозволяє створювати смачні й поживні делікатеси.
Поняття «суші» об`єднує в собі безліч видів блюд. Їх головними складовими є дрібнозернистий рис, приготований за спеціальним рецептом з додаванням оцту, і свіжа риба. Що стосується ролів, то це теж один з різновидів суші. По-японськи вони називаються макидзусі, тобто суші-рулети.
Роли класифікуються за своєю формою і способом приготування :
У меню Суші Айконс представлені роли з відомих серій «Каліфорнія» і «Філадельфія». Батьківщиною цих ролів є не Японія, а США. Саме американські кухарі в 1970-і роки вирішили дещо видозмінити традиційні рецепти. В результаті з`явилися "вивернуті" роли з привабливим зовнішнім виглядом і високою енергетичною щільністю. Скільки коштує той або інший вид, залежить від начинки.
У класичній «Каліфорнії» обов`язково є присутніми огірок, один вид риби та авокадо. Але в сучасних версіях в ці роли додають також японський майонез і різні морепродукти.
«Філадельфія» відома своїм ніжним смаком, який досягається внаслідок поєднання однойменного вершкового сиру й охолодженого лосося. Купити беззмінний хіт можна в декількох варіантах.
Хочете дізнатися, скільки коштує щось погарячіше? Зверніть увагу на «Рол Пеппер» з каєнським перцем або «Спайс рол» з гострим соусом спайсі. Любителі яскравого подання явно залишаться небайдужі до суші з серії «Дракон».
Для вегетаріанців у нас є спеціальна пропозиція – овочевий рол. У лист норі обернута начинка з рису, водоростей чука, моркви, болгарського перцю, салату Айсберг, маринованого імбиру та огірка. В якості заправки такого «салату» – японський майонез.
За етикетом заведено використовувати під час трапези палички. Але якщо ця наука для вас незбагненна, навіть удома не варто їсти суші вилкою. Японські традиції допускають їжу руками.
Для найкращого розкриття смаку делікатесів умочувати роли в соєвий соус треба швидко і лише злегка. У ідеалі – тільки верхній шар. Це не лише убереже суші від розмокання і розпаду, але і дозволить відчути кожен інгредієнт.
Васабі можна змішати з соусом або помалу додавати окремо до кожного шматочка. Маринований імбир, з`їдений після чергової порції, допоможе освіжити смакові рецептори.
Клієнти Sushi Icons можуть належним чином оцінити різноманітність нашого меню. На службі у поварів-сушистів – сучасні технології, які відмінно доповнюють традиційні методики приготування японської їжі. Тому у нас можна купити ті, які завоювали популярність у багатьох країнах роли, вишукані сашимі або оригінальні салати.
Якщо нагодувати треба велику компанію, тоді радимо звернути увагу на сети. Набори розрізняються за вартістю, об`ємом і блюдами, що входять в них. В основному це декілька видів ролів. Є варіанти з нігірі та гунканами. Тому замовити оптимальне асорті можна з урахуванням різних смаків. Доставка додому не займе багато часу, і ви зможете швидко накрити на стіл до приходу гостей.
Зголодніли на службі? Обирайте онлайн улюблені роли та напої, вказуйте адресу, а наші кур`єри вже через годину-півтора привезуть вам готовий обід.
Приємні бонуси:
Сплатити замовлення можна готівкою при отриманні або онлайн банківською картою.