Сашимі

Замовити
Сашимі з лососем
200 грам / 1 шт
390 грн
Купити
Замовити
Сашимі з тунцем
200 грам / 1 шт
350 грн
Купити
Замовити
Сашимі з тигровою креветкою
200 грам / 1 шт
350 грн
Купити
Замовити
Сашимі з вугром
200 грам / 1 шт
490 грн
Купити
Замовити
Татакі з лососем
215 грам / 1 шт
550 грн
Купити
Замовити
Татакі з тунцем
215 грам / 1 шт
550 грн
Купити

Сашимі - це одна зі страв японської кухні, яка нарівні з суші і ролами користується популярністю. Сашимі - це блюдо, яке може включати в себе в якості інгредієнтів різні сорти риби або морепродуктів. Основними видами риби є лосось, сьомга, тунець, з морепродуктів використовується восьминіг, краб, Муракамі або вугор. Сашимі мають яскраво виражений смак. Кухар може приготувати смачні сашимі тільки в тому випадку, якщо відчуває, як продукти поєднуються між собою і може добитися ідеального балансу для того, щоб страва вийшла одночасно пікантним і ніжним. Сашимі готуються без рису. Для того, щоб готувати цю страву необхідно володіти не тільки кухарським талантом, а й талантом дизайнера, так як основою подачі страви є невелика кількість інгредієнтів. Тому кухар при подачі страви демонструє, що японська кухня це не тільки поєднання інгредієнтів, а й естетика.

Як готують сашимі?

Перед тим як відповісти на питання як готують сашимі, необхідно звернути увагу на те, що японська кухня досить різноманітна, незважаючи на відносно невелику кількість інгредієнтів. Якщо ви відвідаєте ресторан з метою спробувати справжні японські сашимі, то побачите не тільки вишукано приготовлену рибу, а й неповторну подачу. Замовити сашимі можна і через інтернет. При оформленні такого замовлення ціна буде менше. А якщо замовляти сет, то загальна вага готового блюда буде більше. При цьому якість подачі не постраждає і буде витриманий фірмовий японський стиль.

Корисні властивості сашимі

Сашимі - це не тільки дуже гарне блюдо, в якому використовується смачний слабосоленої або сирої тунець і лосось. Це ще й дієтичне блюдо, яке подається без рису. Використовуються всі види риби і морепродуктів. При класичної подачі риба повинна бути сирою, а вишукане уявлення страви демонструє майстерність кухаря. Технологія нарізки риби залежить від виду і може досягати 1 міліметра. У традиційному японському ресторані таке блюдо подають на дерев`яній дошці з овочами як гарнір. Для того, щоб нарізати рибу тонко, кухар попередньо трохи заморожує її і тільки потім обробляє, відокремлюючи від кісток і знімаючи шкіру. Така риба легко засвоюється і є джерелом білка, не протипоказане при більшості захворювань. Головною вимогою, яка висувається до цієї страви: всі сорти риби і морепродуктів повинні бути свіжими і без паразитів. В такому випадку сашимі (Харків) сприятимуть нормалізації роботи кишечника, насиченню організму корисними амінокислотами і жирами, джерелом яких є риба.

Суші сашимі: замовлення на Sushi Icons?

Доставка суші сашимі - це не дуже поширена послуга. Інтернет-магазини намагаються не включати в своє меню суші сашимі, так як їх приготування вимагає особливої ​​вправності, а робота з сирою рибою - грамотного кухаря. У нас ви можете сашимі замовити доставку до Харкова або передмістя, при цьому, якщо сума замовлення буде більше 400 гривень, ви зможете скористатися послугою доставки абсолютно безкоштовно. Пропонуємо переглянути й інші суші.