Сашимі - це одна зі страв японської кухні, яка нарівні з суші і ролами користується популярністю. Сашимі - це блюдо, яке може включати в себе в якості інгредієнтів різні сорти риби або морепродуктів. Основними видами риби є лосось, сьомга, тунець, з морепродуктів використовується восьминіг, краб, Муракамі або вугор. Сашимі мають яскраво виражений смак. Кухар може приготувати смачні сашимі тільки в тому випадку, якщо відчуває, як продукти поєднуються між собою і може добитися ідеального балансу для того, щоб страва вийшла одночасно пікантним і ніжним. Сашимі готуються без рису. Для того, щоб готувати цю страву необхідно володіти не тільки кухарським талантом, а й талантом дизайнера, так як основою подачі страви є невелика кількість інгредієнтів. Тому кухар при подачі страви демонструє, що японська кухня це не тільки поєднання інгредієнтів, а й естетика.
Перед тим як відповісти на питання як готують сашимі, необхідно звернути увагу на те, що японська кухня досить різноманітна, незважаючи на відносно невелику кількість інгредієнтів. Якщо ви відвідаєте ресторан з метою спробувати справжні японські сашимі, то побачите не тільки вишукано приготовлену рибу, а й неповторну подачу. Замовити сашимі можна і через інтернет. При оформленні такого замовлення ціна буде менше. А якщо замовляти сет, то загальна вага готового блюда буде більше. При цьому якість подачі не постраждає і буде витриманий фірмовий японський стиль.
Сашимі - це не тільки дуже гарне блюдо, в якому використовується смачний слабосоленої або сирої тунець і лосось. Це ще й дієтичне блюдо, яке подається без рису. Використовуються всі види риби і морепродуктів. При класичної подачі риба повинна бути сирою, а вишукане уявлення страви демонструє майстерність кухаря. Технологія нарізки риби залежить від виду і може досягати 1 міліметра. У традиційному японському ресторані таке блюдо подають на дерев`яній дошці з овочами як гарнір. Для того, щоб нарізати рибу тонко, кухар попередньо трохи заморожує її і тільки потім обробляє, відокремлюючи від кісток і знімаючи шкіру. Така риба легко засвоюється і є джерелом білка, не протипоказане при більшості захворювань. Головною вимогою, яка висувається до цієї страви: всі сорти риби і морепродуктів повинні бути свіжими і без паразитів. В такому випадку сашимі (Харків) сприятимуть нормалізації роботи кишечника, насиченню організму корисними амінокислотами і жирами, джерелом яких є риба.
Доставка суші сашимі - це не дуже поширена послуга. Інтернет-магазини намагаються не включати в своє меню суші сашимі, так як їх приготування вимагає особливої вправності, а робота з сирою рибою - грамотного кухаря. У нас ви можете сашимі замовити доставку до Харкова або передмістя, при цьому, якщо сума замовлення буде більше 400 гривень, ви зможете скористатися послугою доставки абсолютно безкоштовно. Пропонуємо переглянути й інші суші.