Тигрова креветка – приватний компонент, що зустрічається у блюдах родом з Японії. У цій країні морепродукт називають курума-ебі і часто подають до столу в сирому вигляді. В Україну поставляють тигрові креветки, що вже пройшли термічну обробку: перед транспортуванням і доставкою в ресторани Києва вони заморожуються. Так вдається зберегти не лише зовнішній вигляд, але і корисні якості морепродуктів.
Курума-ебі цінується за високий відсоток легкозасвоюваного білку при мінімумі жирів і відсутності вуглеводів. Креветки виступають дієтичним низькокалорійним продуктом. Серед інших корисних властивостей:
Тигрові креветки – досить великі й недорогі представники ракоподібних. Їх відрізняють темні смужки на панцирі, а ніжне смачне м`ясо має приємну пружну текстуру. Завдяки цьому курума-ебі є одним з популярних інгредієнтів в суші й ролах.
З меню Sushi Icons можна замовити декілька видів ролів, у складі яких головну роль грають курума-ебі. Скільки коштує кожен делікатес, залежить від об`єму порції й інших інгредієнтів. Найпростіший, але від цього не менш смачний варіант – макі-роли з тигровою креветкою.
Розкрити смак морепродуктів в ролі «Каліфорнія з тигровою креветкою в кунжуті» допомагають огірок і авокадо в начинці. «Рол з тигровою креветкою» обійдеться дещо дорожче за ціною внаслідок наявності охолодженого лосося.
Варто також купити на пробу «Каліфорнію з тигровою креветкою в ікрі». У начинці цього ролу, покритого ікрою летючої риби Тобіко, креветка тигрова, японський майонез, огірок і авокадо.
Замовити недорого позиції з меню зручно прямо на сайті або телефоном. Наші кухарі швидко приготують блюдо винятково зі свіжих продуктів високої якості. У описі вказано, скільки коштує кожна позиція і склад. Гарантуємо швидку доставку по Києву, безкоштовну – при замовленні на 400 гривень і більше.